Stärk din självkänsla & tona dina muskler hos Pole Poison i Gävle!

Genom vårt unika rörelsemönster, där fokus ligger på det sensuella och feminina, får du chans att stärka dig själv både fysiskt och mentalt. Vårt mål är du ska gå ifrån klassen och känna dig stark, hålla huvudet högre och våga ta för dig lite mer i livet!

Alla jobbar utefter sin egen förmåga, inga förkunskaper krävs i våra nybörjarklasser. Du avancerar i din egen takt och lär dig ett sundare förhållningssätt till din kropp. Det enda du behöver är ett öppet sinne och viljan att prova något nytt!

Nybörjarklasserna sker i en sal utan insyn, utan speglar och med lågt dimmat ljus för att du ska känna dig så bekväm som möjligt.

Efter varje terminsavslut öppnar vi dörrarna till ett fantastiskt showcase där elever har möjlighet att bjuda in gäster och visa vad de lärt sig under kursen!

Se SCHEMAT för bokning av tillgängliga kurser och klasser.

Kurser | Pole (dans)

POLE DANCE
EXOTIC POLE
POLE TWERK
SPINNY POLE

Kurser | Övrig dans

AERIAL HOOP
CHAIR SEDUCTION
CHAIR DANCE

Kurser | Fitness & stretch

POLE FIT
PURE STRETCH

Vi erbjuder även

PRIVATLEKTIONER
PROVA PÅ-KLASSER
DROP IN – Se BOKNINGSSIDAN för aktuella tider. Föranmälan krävs ej.
INTENSIVKURSER – Erbjuds sommartid.
POLE POISON PÅ TURNÉ! – Bor du inte i Gävle och har heller ingen möjlighet att ta dig dit? Ingen fara, vi kommer till dig! Med hjälp av våra portabla stänger ger vi nu kvinnor i hela Sverige chans att ta del av Pole Poisons fantastiska klasser. Har du/vet du om en lokal som möjligtvis skulle passa för ett pole pass (gym eller liknande) så kan du boka in en workshop. KONTAKTA OSS för mer info!