När sommarvärmen gör dig matt – stanna upp och kör lite street-pole.
När du är avundsjuk på att alla andra har semester, men inte du – stanna upp och kör lite street-pole.
När du är på väg ut på äventyr – stanna upp och kör lite street-pole.
När du saknar studion – stanna upp och kör lite street-pole.
När du inte vill gå och lägga dig för att det är så ljust ute – stanna upp och kör lite street-pole.
Stanna upp och kör lite street-pole!

Julimånad och värmen svepte in över oss mitt i en vecka och jag hann knappt fatta vad som hände. Tack för det, jag älskar värme. Med värme och sommar kommer många möjligheter. Jag vill personligen vara ute mer, energiförrådet för påfyllning, men framför allt – det blir ett helskottas bra grepp i alla landets alla alternativa pole dance-stänger. De är hur många som helst.

För er som inte visste det redan, som kanske är ny i bloggen eller som bara behöver en påminnelse – Jag heter Fia och är en polejunkie!
Jag kan fastna i timmar att titta på bilder på Instagram och filmer på Youtube. Fungerar utmärkt som god natt-”sagor”. Något jag också gör, som bevisar lite hur djupt ner i mitt beroende jag är, är att jag ser möjligheter för dans ÖVERALLT. Ja, eller nära inpå i alla fall. Jag får en liten kick av att hitta nya ställen. Det kan vara en fantastisk omgivning/bakgrund eller något helt oväntat att hänga i. Jag vet inte hur många gånger jag gått fram till en stolpe för att avgöra om den är duglig att göra ett trick på. Nu pratar jag inte bara lyckstolpar, utan det har varit allt från träd i vandringsleden mot Kebnekaise, badstegar på bryggor till traktorer och klätterställningar. Det går alltid att testa!

Viktigt att poängtera ut, FloorWork fungera också helt utmärkt att köra utomhus. Där behöver jag nog inte fördjupa mig i hur stora möjligheter vi har att hitta utrymme för lite lek.

Jag blir så glad när jag ser bilder på street-pole, eller ska vi kalla det för street-art efter som vi inkluderar floorwork och liknande, på sociala medier. När vi dansare tar med vår stora passion ut i vida världen eller bara på vår gata hemma i stan. Det som gör mig extra glad är att vi eller ni, har varit lite kreativa. Genom att kliva utanför våra egna tankebanor, om att dansen bara hålls innanför studion eller hemmets väggar, börjar vi klämma för att kolla material och omkrets, ruska lite för att kolla hållbarheten och granska omgivningen för att se vart det är bäst att ta bilden ifrån. Det händer grejer och vi börjar sätta lite personliga touchar på tricken.

Jag satt och tittade på Kattis (the master of street-pole och en av insruktörerna i team Pole Poison) senaste bild på de sociala medierna, från semestern hon är på där hon poserar i en scorpio på en lyktstolpe i Italien när jag fick en idé. Från och med nu ska jag inte besöka en ny stad eller land utan att utföra minst ett pole-trick där, sen ska jag samla alla de bilderna i ett album och bläddra i när jag blir äldre. Det måste ju bli ett av världens häftigaste semesteralbum?! Utan tvekan. Så nu är jag gööööör pepp på att få åka ut i världen och sätta mina pole-avtryck. 
Jag tycker även att ni ska haka på. Ni kanske inte vill göra ett helt album och spara, men om lägg gärna upp på sociala medier och tagga oss (dvs. studion) och/eller mig. Jag älskar när ni kliver utanför ramarna.

Så – stop drop and street-pole. Det tar bara några minuter av din tid och du kommer få en adrenalinkick och vacker bild som varar mycket längre.

street anglica sanna
Sanna, Angelica & Harriet